Wie zijn wij

Iets terug doen voor een ander, iemand een kans op leven geven. Dit is ons doel voor het KWF-kankerbestrijding Charity evenement op 7 april 2018. Eerst willen wij ons graag voor stellen.

Wij zijn 5 studenten van de EuroCollege Hogeschool Rotterdam en volgen de opleiding International Hotel & Hospitality Management. Passend bij deze opleiding, krijgen wij de kans om een evenement te organiseren en hiermee onze dromen werkelijkheid te maken. Wij hebben ervoor gekozen om dit jaar het evenement in het teken te laten staan van KWF-kankerbestrijding. Dit vanwege het verliezen van een dierbare docent.

Projectgroep Charity

Anouk van den Bosch
Anouk van den Bosch
Ik spin voor mijn oma, voor wie spin jij?
Michelle Engelbracht
Michelle Engelbracht
Ik spin om kanker de wereld uit de krijgen.
Olivier van der Weijde
Olivier van der Weijde
Ik spin voor mijn Opa, voor wie spin jij?
Quincy van Rijn
Quincy van Rijn
Ik spin voor mijn oma, zij kwam erdoorheen. Voor wie spin jij?
Tamar Laurey
Tamar Laurey
Ik spin voor mijn oma, voor wie spin jij?

Testimonials

Toen de kinderarts leukemie vaststelde, gingen er direct zo veel vragen door ons hoofd. En niet alleen bij ons als ouders, maar ook bij onze familie en vrienden. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om ergens met deze vragen terecht te kunnen. En om je ervaringen te delen met lotgenoten.

Dennis Wilt

“Ik had het geluk te herstellen van leukemie.(...) Het onderzoek waar mijn behandeling uit voortkwam werd gefinancierd door KWF. Sinds dat moment zet ik mij in voor KWF.”

“Ik wil mensen inspireren om de sigaret te laten liggen. Want ik gun het mensen zo om te stoppen met roken”

Doneer vandaag en help aan een oplossing tegen kanker!