Partners

FISSLER_300x150-01.png
CARANSA_300x150-01.png
StratAct_300x150-01.png
TLS-01.png
KIMIK_300x150-01.png
FGB_300x150-01.png
EC_300x150-01.png
KWF_300x150-01-01.png

EuroCollege

Het EuroCollege is een particuliere school die versnelde HBO-opleidingen biedt op het gebied van Business & Entrepreneurship, Hotel & Hospitality management en Event management. Door het leveren van particulier, kleinschalig onderwijs kunnen studenten hun HBO op een kwalitatieve en snelle manier doorlopen. Het motto van het EuroCollege is ‘Learning by doing’, wat de praktijkgerichte aanpak van de school weergeeft. Studenten krijgen real life opdrachten uit het bedrijfsleven, zoals het Senior Project, om te leren in de praktijk. Al met al is het EuroCollege een school die geschikt is voor ambitieuze studenten die uitgedaagd en geïnspireerd willen worden.

Lees meer

KWF

Kanker is de nummer één doodsoorzaak in Nederland. Maar liefst 45.000 mensen sterven per jaar als gevolg van deze vreselijke ziekte. KWF Kankerbestrijding vecht tegen deze afschuwelijke ziekte. Minder kanker, meer genezing en een beter leven voor kankerpatiënten zijn dan ook de doelstellingen van dit goede doel. Door het financieren van onderzoek, het beïnvloeden van beleid en het delen van kennis probeert zij haar missie waar te maken. Dit financieren zij voornamelijk door het organiseren van evenementen en door de bijdragen van donateurs. Op deze manier probeert de organisatie samen met haar vrijwilligers, donateurs en de rest van de Nederlanders sterk te staan tegen kanker.

Lees meer

Feestgastenboek.nl

Ben je nog op zoek naar iets unieks voor op je feest?

Het Feestgastenboek is de ideale aanvulling voor jouw feest! Met het Feestgastenboek heb je niet alleen heel veel leuke momenten op het feest, maar zeker ook nog jaren na het feest. Je gasten kunnen hiermee namelijk zelf hun foto’s maken. Het is vergelijkbaar met een fotohokje maar dan kleiner. In een paar simpele stappen is de foto gemaakt. De foto’s worden na het feest op een USB stick naar je toegestuurd.

Onze fotobooths zijn klein van stuk en hebben maar weinig ruimte nodig. Wij kunnen onze fotobooth dus ook in een halletje plaatsen. Omdat er niet een heel hokje omheen zit, is de fotobooth heel toegangkelijk en is voor iedereen direct duidelijk wat de bedoeling is. Mede door de LED lamp zal de fotobooth opvallen en zorgt hij ervoor dat de foto’s zelfs in hele donkere ruimtes voor een goede foto zorgt.

Lees meer

Kimik! Relatiegeschenken

Wil jij een relatiegeschenk voor jouw relaties, maar heb je geen idee wat of waar je moet beginnen? Geen paniek, Kimik! relatiegeschenken helpt je graag!

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend advies te krijgen, Kimik! relatiegeschenken heeft al jarenlange ervaring met het vinden van geschikte relatiegeschenken voor het specifieke moment voor uw relaties!

Lees meer

StratAct

Rob en Samantha richten zich met StratAct op strategische, integrale multifunctionele projecten in de stedelijke omgeving. StratAct faciliteert marktpartijen en overheden bij het bepalen en implementeren van nieuwe (vastgoed)strategieën.

StratAct wil met stakeholders komen tot een gedragen strategie en zorgen dat deze ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Daarom ook wil StratAct de verantwoordelijkheid dragen voor de benodigde acties.

StratAct committeert zich langdurig aan deze processen, waar interactieve co-design sessies en andere bewezen methodes de basis vormen en neemt daarbij een actieve voortrekkers rol in.

STRATEGY INTO ACTION

Voor steden en bedrijven, die inspelen op de nieuwe marktomstandigheden, liggen er veel kansen. Door bijvoorbeeld te werken met slimme, klantgerichte concepten en de focus te verleggen naar nieuwe (her)ontwikkelingsopgaven.

StratAct speelt hier op in. StratAct begeleidt bedrijven en overheden bij hun strategische projecten en hun organisaties bij het resultaatgericht reageren op de nieuwe werkelijkheid. Een stedelijke omgeving waar het gebruik intensiever wordt. Dat vraagt om strategie èn actie.

Lees meer